Residensi Wilayah Desa Tasik (902 SQFT) Sg Besi, Kuala Lumpur

RM300,000
Jenis hartanah: Condominium
Bilik
3
Bilik air
2

Penerangan Produk

Residensi Wilayah Desa Tasik

Klik SINI untuk membuat temujanji untuk melihat.

Desa Tasik, terletak di kawasan Sungai Besi yang meriah, menawarkan pelbagai kelebihan kepada penduduk, terutamanya dengan pengenalan kondo pelancaran baharu berharga RM 300,000. Mari kita mendalami faedah yang menarik untuk tinggal di kawasan kejiranan dinamik ini:

  1. Rumah Mampu Milik: Daya tarikan utama kondo pelancaran baharu berharga RM 300,000 itu adalah kemampuannya. Di bandar yang harga hartanah terus melambung tinggi, mencari kondominium moden pada titik harga yang boleh diakses adalah jarang. Ini menjadikan Desa Tasik pilihan yang menarik untuk pembeli rumah kali pertama, profesional muda, dan keluarga kecil yang ingin memiliki sebidang hartanah tanpa merugikan wang.
  2. Lokasi Perdana: Walaupun harganya berpatutan, pembangunan kondo baharu di Desa Tasik menikmati lokasi utama dalam kawasan Sungai Besi. Penduduk mempunyai akses mudah ke lebuh raya utama seperti Lebuhraya Kuala Lumpur-Seremban dan Lebuhraya Lingkaran Tengah 2 (MRR2), memudahkan sambungan lancar ke bahagian lain di bandar ini. Di samping itu, pilihan pengangkutan awam, termasuk stesen LRT dan KTM, berada dalam jarak yang berdekatan, memastikan kemudahan berulang-alik untuk penduduk.
  3. Kemudahan di Depan Pintu Anda: Tinggal di Desa Tasik bermakna dikelilingi oleh pelbagai kemudahan dan kemudahan. Daripada pasar raya dan kedai serbaneka ke restoran dan kemudahan penjagaan kesihatan, penduduk mempunyai segala-galanya yang mereka perlukan dalam jangkauan tangan. Pusat Beli-belah Mines yang berdekatan dan Pusat Beli-belah IOI City mempertingkatkan lagi pilihan runcit dan hiburan yang tersedia, menjanjikan gaya hidup yang selesa dan mudah.
  4. Kawasan Hijau dan Rekreasi: Walaupun dengan persekitaran bandar, Desa Tasik menawarkan kawasan hijau yang luas dan kemudahan rekreasi untuk dinikmati oleh penduduk. Kejiranan ini dihiasi dengan taman-taman dan kawasan berlandskap, menyediakan tempat yang tenang untuk bersantai dan berjalan-jalan santai. Selain itu, Tasik Sri Permaisuri, sebuah tasik indah yang terletak berdekatan, menawarkan persekitaran yang tenang untuk aktiviti luar seperti berjoging, berkelah dan memancing, menjadikannya tempat percutian yang ideal daripada kesibukan kehidupan bandar.
  5. Semangat Komuniti: Desa Tasik terkenal dengan semangat kemasyarakatan yang erat, memupuk semangat kekitaan dan kemesraan di kalangan penduduk. Daripada perhimpunan kejiranan kepada acara dan aktiviti komunal, penduduk mempunyai banyak peluang untuk berhubung dengan jiran mereka dan membina persahabatan yang berkekalan. Rasa kemasyarakatan ini menambahkan lapisan kemesraan dan sokongan kepada kehidupan seharian di Desa Tasik, menjadikannya tempat yang mesra untuk dipanggil ke rumah.

Kesimpulannya, kondo pelancaran baharu berharga RM 300,000 di Desa Tasik, SG Besi, memberikan peluang menarik untuk individu dan keluarga yang mencari kediaman mampu milik dan berkualiti di lokasi utama. Dengan kemudahannya yang selesa, ketersambungan yang sangat baik, kelimpahan ruang hijau, dan semangat kemasyarakatan yang kukuh, Desa Tasik muncul sebagai destinasi kediaman yang diingini yang menjanjikan gaya hidup yang memuaskan untuk penduduknya.

Terletak di Desa Tasik Sungai Besi.

pengangkutan
Pengumpan Bas ke LRT/MRT, 0.3km
LRT/MRT Sungai Besi, 1.1km
LRT Bdr Tasik Selatan, 0.8km
KTM Bdr Tasik Selatan, 0.8km
ERL KLIA Bdr Tasik Selatan, 0.8km,

PASAR RAYA & MALS
Medan Niaga Tasik Damai (Lakefield), 2km Pasar Malam Taman Connaught, 4km
TF Value Mart, Taman Connaught, 4km
Urban Marketplace, Pinnacle Sri Petaling, 4.8km Eko Cheras, 6km
Velocity, Taman Cochrane, 8km
Pavillion Bukit Jalil, 8km

Sekolah
SK Desa Tasik, 1.2km
SJK (T) Sungai Besi, 0.5km,
SK Sungai Besi, 0.8 km,
SJKC Kwong Hon, 0.8km
Sekolah Antarabangsa UCSI, 5.5KM

Pusat Perubatan & Hospital

Hospital Pantai, 6km
Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), 8km

Pusat Perubatan Sunway, 9km
Hospital Columbia Asia, 11.8km

Pusat Perubatan Universiti Malaya, 12.7km
Hospital Gleneagles Kuala Lumpur, 14.5km

 

 

 

ralat: Borang hubungan tidak ditemui.

ralat: Kandungan dilindungi !!