Tiada komen

Pinjaman Faedah 0% Sshhhhhhhh

Siaran ini dibuat untuk menangani isu aliran tunai yang dihadapi oleh sesetengah pembeli RUMAWIP apabila tiba masanya untuk membayar yuran guaman yang diperlukan (apabila bank tidak dapat membiayai) atau membelanjakan wang untuk mengubah suai RUMAWIP mereka. Pendekatan ini hanya akan berfungsi jika CCRIS anda berfungsi dengan baik. Sebagai permulaan, jika anda memohon pinjaman perumahan, sila berbuat demikian selepas permohonan anda diluluskan dan surat tawaran telah diterima, atau ia mungkin memberi kesan negatif kepada permohonan perumahan anda (melebihi DSR semasa permohonan gadai janji).

Menggunakan Pemindahan Baki Kad Kredit

Katakan anda mempunyai Kredit daripada Bank A dengan sifar tertunggak.

Langkah 1

Google keluar semua pilihan pemindahan baki dalam pasaran, kebanyakan masa anda akan dapat mencari promosi bank mengenai permohonan kredit untuk pelanggan baharu dengan tawaran faedah 0% untuk pemindahan baki. Mohon kad kredit itu.

Langkah ke-2

Apabila ia diluluskan, hubungi untuk pemindahan baki dan minta jumlah yang anda perlukan untuk dipindahkan ke dalam kad kredit anda daripada Bank A.

Langkah ke-3

Apabila dana dipindahkan ke kad kredit sedia ada anda, anda boleh menghubungi pusat panggilan Bank A anda dan meminta dana tambahan dipindahkan ke akaun peribadi anda.

Sila ambil perhatian bahawa jika anda terlepas pembayaran, ANDA AKAN CAJ 18% SE TAHUN oleh bank. Anda dinasihatkan supaya tidak menggunakan kad kredit baharu sehingga tawaran Pindahan Baki dibayar. Semasa permohonan untuk ini, lebih baik mengetahui sama ada anda membenarkan untuk menggunakan kad kredit baharu tanpa dikenakan faedah sebelum membayar pindahan baki!

Dari 1 Januari 2023 hingga 31 Disember 2023, RHB sedang memberikan tawaran kepada pemohon kad kredit baharu: Lebihan Tunai 0% untuk maksimum RM 30,000 dalam tempoh 12 bulan (tarik wang dari kad kredit tanpa faedah atau kerumitan daripada cadangan di atas) Ini tertakluk kepada kelulusan bank.

Elijah ialah ejen hartanah yang dihormati yang telah mendedikasikan kepakarannya untuk program RUMAWIP sejak 2018. Dengan reputasi kejujuran yang tidak berbelah bahagi, beliau melayari landskap hartanah dengan kejujuran dan wawasan analitikal. Di samping peranannya sebagai ejen hartanah, Elijah bersinar sebagai perunding pemasaran yang bekerjasama rapat dengan pemaju RUMAWIP. Dwi perspektif dan komitmennya terhadap keterjangkauan menjadikan beliau seorang tokoh yang dipercayai dalam industri, secara konsisten membimbing pelanggan dan pihak berkepentingan ke arah keputusan termaklum dan hasil yang berjaya.

Penafian: Maklumat yang disediakan di laman web ini adalah bersifat umum dan bukan merupakan nasihat kewangan. Saya akan berusaha untuk mengemas kini laman web mengikut keperluan. Walau bagaimanapun, maklumat boleh berubah tanpa notis dan kami tidak menjamin ketepatan maklumat di laman web, termasuk maklumat yang diberikan oleh pihak ketiga, pada bila-bila masa tertentu. Walaupun segala usaha telah dibuat untuk memastikan maklumat yang diberikan adalah tepat, individu tidak boleh bergantung pada maklumat ini untuk membuat keputusan kewangan atau pelaburan. Sebelum membuat sebarang keputusan, kami mengesyorkan anda berunding dengan perancang kewangan atau bank anda untuk mengambil kira situasi kewangan dan keperluan individu anda. Saya tidak memberi sebarang jaminan tentang ketepatan, kebolehpercayaan atau kesempurnaan maklumat yang terkandung dalam laman web ini. Kecuali setakat mana-mana liabiliti di bawah undang-undang tidak boleh dikecualikan, saya tidak menerima sebarang liabiliti untuk sebarang kesilapan atau peninggalan di laman web ini atau untuk apa-apa kerugian atau kerosakan yang dialami oleh penerima atau mana-mana orang lain. di laman web ini. Saya tidak bertanggungjawab untuk sebarang kesilapan atau peninggalan di laman web ini, atau untuk sebarang kehilangan atau kerosakan berikutnya yang dialami oleh penerima atau mana-mana orang lain, kecuali setakat liabiliti di bawah undang-undang tidak dapat dielakkan.

Ulasan (0)

ralat: Kandungan dilindungi !!