Tiada komen

Bagaimana untuk Menjana Wang di Kondo Anda?

  1. Buat akaun Telegram: Untuk mula menggunakan Telegram untuk pemasaran kumpulan tempatan, anda perlu mempunyai akaun di platform. Jika anda tidak mempunyainya, cuma muat turun aplikasi Telegram dan daftar untuk mendapatkan akaun percuma.
  2. Sertai kumpulan Telegram tempatan: Setelah anda mempunyai akaun, langkah seterusnya ialah menyertai kumpulan Telegram tempatan yang berkaitan dengan perniagaan anda. Anda boleh mencari kumpulan yang berkaitan dengan makanan dan minuman, atau kumpulan yang berpangkalan di kawasan setempat anda atau lebih baik buat kumpulan tempatan dalam Telegram (klik Orang Berdekatan, anda akan menemuinya di sana)
  3. Perkenalkan perniagaan anda: Setelah anda menyertai kumpulan yang berkaitan, langkah seterusnya ialah memperkenalkan perniagaan anda kepada ahli kumpulan. Siarkan pengenalan ringkas tentang perniagaan anda dan barangan makanan dan minuman yang anda tawarkan. Pastikan anda memasukkan nama perniagaan anda, lokasi anda dan jenis makanan dan minuman yang anda tawarkan. Nama perniagaan hendaklah ringkas kerana pelanggan sasaran anda berada dalam kondominium yang sama. Sebagai contoh, jika anda tinggal di Sky Awani 3 dan kopi adalah apa yang anda tawarkan, hubungi Kumpulan atau buat nama anda "Sky Awani Coffee". Semua orang akan serta-merta tahu anda berada berdekatan.
  4. Tawaran promosi dan diskaun: Untuk menarik ahli kumpulan melawat perniagaan anda, tawarkan promosi dan diskaun. Anda boleh menawarkan diskaun untuk produk anda, atau tawaran istimewa.
  5. Kongsi gambar dan video: Untuk menjadikan tawaran anda lebih menarik, kongsi gambar dan video makanan dan minuman anda. Imej dan video berkualiti tinggi boleh membantu menarik ahli kumpulan untuk melawat perniagaan anda.
  6. Pastikan ahli kumpulan dikemas kini: Sentiasa siarkan kemas kini tentang perniagaan anda, termasuk tawaran baharu, promosi dan diskaun. Mengekalkan kemas kini ahli kumpulan Telegram anda akan membantu mengekalkan minat mereka dalam perniagaan anda dan menggalakkan mereka mencuba sebarang produk baharu!
  7. Buat menu. Tetapkan harga yang berpatutan: Pastikan anda menetapkan harga yang berpatutan untuk makanan dan minuman anda. Pertimbangkan kos bahan dan perbelanjaan overhed semasa menetapkan harga.

Kesimpulannya, menjangkau bakal pelanggan dalam kondominium yang sama dan menawarkan pelbagai jenis makanan dan minuman, termasuk kopi, teh buih, pencuci mulut, makanan ringan, kek, ais krim, burger, kombucha, jus atau smoothie, dan makanan Asia seperti laksa kari, asam laksa, dan sushi, boleh menjadi model perniagaan yang hebat. Dengan mengikut arahan yang digariskan di atas, anda boleh menggunakan Telegram untuk mengembangkan perniagaan anda dan menjangkau pelanggan baharu. TIDAK ADA CARA GrabFood, FoodPanda, ShopeeFood atau AirAsia Food boleh mengatasi harga anda, kelajuan penghantaran & kualiti makanan anda (kos anda lebih rendah kerana anda tidak perlu berkongsi keuntungan anda dengan perkhidmatan penghantaran justeru anda boleh menggunakan kualiti yang lebih baik bahan) ! Ingat mudahkan nama; Kopi Awani, Teh Buih Vierra, Gurun Dutamas Dahlia (sebut nama kondominium) untuk menarik pelanggan yang tepat (pelanggan dalam kondominium yang sama).

Laman web ini mempromosikan RUMAWIP yang sesuai untuk model perniagaan jenis ini kerana ia biasanya berketumpatan tinggi, mampu milik (maks RM 300,000) untuk saiz 3 Bilik Tidur 2 Bilik Air 800-900 kaki persegi dengan kemudahan kondominium penuh.

SILA LANGGAN KE OUT TELEGRAM CHANNE L UNTUK PELANCARAN PROJEK RUMAWIP BARU.

Komen (0)

ralat: Kandungan dilindungi !!