Tiada komen

Residensi Wilayah Keluarga Malaysia VS RUMAWIP

rumawip scammer

Introduction (Sales Website RUMAWIP VS Government Residensi Wilayah)

Pertama sekali rumawip.com.my TIDAK berkaitan dengan mana-mana agensi kerajaan. Ia diwujudkan untuk menjadi portal untuk membeli projek Residensi Wilayah di mana https://residensiwilayah.kwp.gov.my/ adalah laman web rasmi kerajaan untuk memohon Residensi Wilayah yang dahulunya dikenali sebagai RUMAWIP (BUKAN Rumah WIP, rumahwip, rumah wilayah atau rumah waiwp ). Mulai 11 Oktober 2021, program ini telah menukar namanya semula kepada Residensi Wilayah Keluarga Malaysia. Anda boleh menyelamatkan diri daripada kerumitan untuk mengikuti nama dan memberi tumpuan kepada fasa PKP yang secara peribadi cukup mengelirukan. Dengan memohon melalui kami, kami boleh membantu anda dengan isu biasa yang dihadapi oleh pemohon untuk program ini (PERCUMA)

Di bawah adalah beberapa masalah yang mungkin kami boleh bantu:

  • Kebanyakan pembeli rumah dan ejen hartanah kali pertama masih merujuknya kepada RUMAWIP walaupun selepas pertukaran nama kepada Residensi Wilayah pada 1 Februari 2019 dan ramai yang tidak menyedari bahawa ia kini dipanggil "Residensi Wilayah Keluarga Malaysia". Dengan melawat kami dengan kerap atau melanggan kemas kini e-mel kami, memiliki rumah pertama anda akan dipermudahkan!
  • Kedua, terdapat banyak iklan yang mengelirukan. Di bawah adalah salah satu contoh iklan yang mengelirukan. Tiada Residensi Wilayah Keluarga Malaysia dibenarkan untuk harga melebihi RM 300,000 atau saiz melebihi 900 kaki persegi. Hanya dengan melanggan senarai e-mel kami, anda akan dapat menjejaki program perumahan mampu milik ini!
  • Menunggu laman web rasmi https://residensiwilayah.kwp.gov.my/ untuk mengumumkan projek baharu. Anda mungkin tidak akan berjaya mendapatkan mana-mana unit! Di bawah ialah contoh sempurna berapa ramai yang gagal mendapatkan unit ini walaupun mereka mencuba pada hari pertama ia dilancarkan. Projek ini oleh Syarikat Perumahan Pegawai Kerajaan Sdn Bhd menurut https://residensiwilayah.kwp.gov.my/projek/80 . Tetapi anda perlu menghubungi SP Setia syarikat utama untuk membuat tempahan kerana pemaju sering menubuhkan syarikat baru untuk membina projek Residensi Wilayah. Contoh lain ialah Skyworld Development Sdn Bhd telah menubuhkan SkyAwani 5 Sdn Bhd untuk membina SkyAwani 5!
  • Pengiklanan Permit dan Lesen Pemaju (APDL) - ini mesti mendapatkan sebelum pemaju memulakan kempen pemasaran untuk sampai kepada anda, tetapi orang-orang yang berkaitan secara langsung atau tidak kepada pemaju telah menerima berita orang dalam seperti ejen di sini pada rumawip.com. saya . Pra pendaftaran sebelum projek dilancarkan akan memberi anda kelebihan penggerak pertama seperti memilih unit terlebih dahulu. Untuk cth. unit sudut, tingkat tinggi, menghadap ke timur dan lain-lain

Kelayakan (Penduduk Wilayah Keluarga Malaysia)

Individu yang ingin memohon Residensi Wilayah Keluarga Malaysia hendaklah terlebih dahulu menyemak kelayakan sendiri. Cara biasa akan pergi ke

https://residensiwilayah.kwp.gov.my/ dan membaca semua maklumat di bawah

​​

atau anda boleh terus whatsapp kami dan kami akan nasihatkan dengan teliti!

Kebanyakan pemohon Residensi Wilayah Keluarga Malaysia akan mengikuti Skim Rumah Pertama Saya BUKAN HOC (Kempen Pemilikan Rumah). Kami akan membantu anda untuk memohon Skim Rumah Pertama Saya yang menyediakan pembiayaan 110% untuk pembeli rumah kali pertama. Secara rasmi ini adalah untuk individu yang bekerja berumur 40 tahun ke bawah yang berpendapatan RM 5000 & ke bawah, tetapi terdapat pengecualian untuk ini. Kami hanya boleh menasihati berdasarkan setiap projek secara khusus.

Kami sentiasa menyediakan pelanggan kami untuk rekod CCRIS terbaik sebelum pelancaran rasmi bagi membolehkan mereka mendapatkan pinjaman perumahan pada kadar faedah yang terbaik!

Kaedah pengiraan pendapatan daripada Kementerian Wilayah Persekutuan bukan perkara mudah! Terutama bagi mereka yang bekerja sendiri yang menyediakan penyata bank syarikat, individu yang mempunyai bonus besar, berasaskan komisen atau mempunyai komisen adalah terbaik untuk menempah dengan ejen berpengalaman kerana ramai pemohon telah mendapat larangan selama setahun daripada memohon apabila mereka melakukannya sendiri. Adalah lebih baik untuk merancang lebih awal dengan kami daripada hanya memuat naik dokumen anda untuk kelulusan tanpa bimbingan kami. Kita tidak boleh mengharapkan Kementerian Wilayah Persekutuan (KWP) untuk memahami penyata bank syarikat mengenai keuntungan yang tepat, komisen keluaran suku tahunan yang memaparkan jumlah yang tinggi pada bulan tertentu dan banyak lagi kawasan kelabu yang akan menjejaskan satu permohonan Residensi Wilayah Keluarga Malaysia secara negatif.

Memohon Kelulusan Residensi Wilayah Keluarga Malaysia

Kebanyakan pemaju hartanah memerlukan kelulusan pinjaman bank dan kelulusan kerajaan sebelum anda boleh menempah unit anda dalam mana-mana Projek Residensi Wilayah Keluarga Malaysia. Di bawah adalah dokumen yang mesti disediakan, disunting ke dalam format yang betul, disusun dengan teratur sebelum memuat naiknya dalam portal Residensi Wilayah. Masa bukanlah kemewahan yang anda miliki! Di sini di https://www.rumawip.com.my/ kami membantu anda dalam semua ini secara percuma. Kebanyakan pelanggan kami memilih unit pilihan mereka tanpa kerumitan!

Kesimpulannya

Oleh itu kami dengan rendah hati mencadangkan dan membuat kesimpulan bahawa membeli melalui kami di https://www.rumawip.com.my/ akan menghasilkan perubahan kadar kejayaan yang lebih tinggi dalam mendapatkan rumah pertama anda dengan lebih bersedia oleh ejen hartanah berpengalaman kami, usaha kami untuk bekerja lebih keras dalam mengendalikan semua kerja kertas anda & kadar yang lebih baik untuk pinjaman perumahan anda.

Komen (0)

ralat: Kandungan dilindungi !!