Tiada komen

Menetapkan Kos Perkongsian (Sdn Bhd) 5hb November 2020

Pakej Penggabungan Rangsangan Covid-19 pada RM2,599 (Bernilai RM6,200).

Ekonomi telah menjadi perlahan selepas wabak itu, dan untuk menggiatkan semula ekonomi, kerajaan kita telah mengeluarkan dasar untuk menggalakkan pemerbadanan. Pemerbadanan baharu kini boleh dinikmati Rebat cukai RM20,000 setiap tahun selama 3 tahun berturut-turut. Dan, untuk menyokong rancangan itu, Cheng & Co telah mereka bentuk pakej khususnya untuk mereka yang telah berfikir untuk menubuhkan sebuah syarikat sendirian berhad (Sdn. Bhd.).

200 pelanggan pertama boleh menikmati diskaun lebih 50% daripada perkhidmatan bernilai RM6,200 pada RM2,599. Pakej penggabungan kami menyasarkan lebih daripada sekadar menubuhkan syarikat untuk pelanggan kami, tetapi kami cuba menyediakan perkhidmatan yang membantu pelanggan kami:-

  1. Pemerbadanan
  2. Yuran penahan 12 bulan
  3. Percuma 2 resolusi pembukaan akaun bank dalam masa 3 bulan
  4. Pakej domain dan e-mel
  5. Jobsocieties menyiarkan
  6. Percubaan percuma 1 hingga 3 bulan perisian perakaunan awan terpilih
  7. Percubaan percuma selama 1 hingga 2 bulan perisian penggajian awan terpilih
  8. Kemas kini percuma cukai terkini dan pembangunan berkanun melalui WhatsApp dan e-mel

Sila dapatkan bersama-sama sebut harga dan senarai semak kami untuk penubuhan sebuah syarikat Malaysia untuk tatapan anda. Jika sebut harga kami memihak kepada anda, sila lengkapkan Lampiran I dan kembalikan salinan kepada kami bersama salinan pasport pengarah dan pemegang saham. Jika pemegang saham adalah sebuah pertubuhan perbadanan, sila berikan sijil penubuhannya dan butiran wakil korporat.

Keperluan Pemerbadanan

Pengarah - Sekurang-kurangnya satu (1) pengarah yang biasa menetap di Malaysia dengan mempunyai tempat kediaman utama

Pemegang Saham - Sekurang-kurangnya satu (1) pemegang saham, boleh individu atau syarikat. (boleh dimiliki 100% oleh warga asing)

Modal Berbayar – minimum RM1.00

Prosedur

a) Tempahan nama (1 – 2 hari bekerja)

b) Setelah carian nama diluluskan, kami akan menyediakan dokumen penubuhan untuk pengaturan anda pada tandatangan pengarah dan pemegang saham.

c) Setelah ditandatangani, sila imbas kami salinan dokumen yang ditandatangani bersama-sama dengan pembayaran melalui e-mel dan kami akan meneruskan ke pemerbadanan. Salinan asal akan dikembalikan kepada kami kemudian. 

Sekiranya anda memerlukan sebarang penjelasan, sila jangan teragak-agak untuk menghubungi Pearly (Orang yang Bertanggungjawab)

Indah Secretarial (KL) Sdn. Bhd.

18-2, Jalan 2/114,

Pusat Perniagaan Kuchai,

Off Jalan Klang Lama,

58200 Kuala Lumpur.

Tel : 03-7984 2018 / JPS: 03-7985 9897

Fax: 03-7984 9872

Ulasan (0)

ralat: Kandungan dilindungi !!