Tiada komen

Penyelesaian Pemasaran Kos Rendah untuk Pemaju Hartanah RUMAWIP

Rumawip.Com.My ialah penyelesaian pemasaran yang kos efektif dan berimpak tinggi untuk projek perumahan Residensi Wilayah anda. Portal hartanah ini merupakan platform yang menghubungkan bakal pembeli dengan penyenaraian hartanah terkini, termasuk pilihan rumah mampu milik.

Portal itu menawarkan surat berita e-mel yang ketara (16,000) dan senarai pelanggan telegram (10,000), yang merupakan petunjuk berkualiti tinggi tidak seperti petunjuk daripada media sosial. Dengan menggunakan portal hartanah ini untuk memasarkan projek perumahan mampu milik anda, anda boleh mengurangkan kos yang berkaitan dengan kaedah pengiklanan tradisional dan menjangkau khalayak yang lebih luas. Ini akan membantu anda mengelakkan komisen pembayaran tinggi yang anda akan dapat daripada menggunakan kaedah tradisional dan menapis petunjuk berkualiti rendah daripada iklan media sosial.

Selain itu, portal saya juga membolehkan penjejakan dan pengukuran mudah kempen pemasaran anda, memberikan pandangan dan data yang berharga untuk memaklumkan strategi pemasaran masa hadapan. Ini akan membantu anda menilai keberkesanan kempen pemasaran anda, dan dengan itu anda boleh mengoptimumkan pelaburan anda dalam pemasaran. Kami menggunakan pengalaman kami dalam jualan RUMAWIP untuk mendidik bakal pelanggan tentang cara menyediakan permohonan pinjaman bank beberapa bulan sebelum mereka memulakan pembelian mereka, yang mengurangkan masa pusing ganti jualan dengan mengurangkan beban kerja dan menjadikan proses penjualan lebih cekap.

Dengan menggunakan portal hartanah ini, anda akan melihat peningkatan dalam minat dan jualan untuk projek rumah mampu milik anda dan pastinya menyumbang secara positif kepada proses mendapatkan pinjaman penyambung kerana kami tiada tandingan dalam kelajuan mencapai khalayak sasaran anda. Sila WhatsApp kami jika anda ingin membincangkan peluang ini dengan lebih lanjut.

  • Mencapai lebih daripada lima angka nombor pelanggan dalam masa 24 jam (BUKAN petunjuk media sosial)
  • Bakal pembeli ditapis untuk JWP & Pinjaman Bank (berpendidikan beberapa bulan sebelum mereka membuat pembelian)
  • Cegah kelewatan jualan apabila ratusan pemohon tanpa pinjaman bank tersekat menunggu kelulusan di JWP
  • Kawalan kos (Caj sekali sahaja tanpa jangka masa dan BUKAN caj mengikut kos setiap petunjuk)
  • Masa pusingan yang tiada tandingan, SOP yang betul memfokuskan pada kecekapan. (kebanyakan pemaju mendapat kelewatan dalam mempunyai terlalu banyak kelulusan JWP, kuota habis untuk pinjaman perbankan dengan pembeli yang tidak serius)

Elijah Woo

Komen (0)

ralat: Kandungan dilindungi !!